Behandlinger

Hos Bandsholms Fodterapi tilbydes mange forskellige behandlinger. For overskuelighedens skyld har jeg listet et par af dem herunder. Er der noget du ikke finder, så tøv ikke med at kontakte mig.

Alm. Fodbehandling

Starter med en velduftende og blødgørende fodbad. Neglene klippes, slibes, og der bliver renset op i neglefalsene. Den hårde hud bliver beskåret. Evt. ligtorne, hælrevner eller fodvorter behandles. Denne lækre behandling afsluttes med creme på fødderne samt let fodmassage samt vejledning omkring dine fødder.

Delbehandling

Er som navnet antyder ikke så omfattende. Behandlingen kan indeholde: Beskæring af hård hud, beskæring af fodvorter, beskæring af ligtorne og klipning af negle. Tag en snak med mig om hvorvidt dine fodproblemstillinger er en delbehandling.

Bøjlebehandling

Har du en nedgroet negl, kan være meget smertefuldt. Men det er heldigvis noget, der kan behandles. Benhandlingen foregår ved at jeg limer en bøjle på neglen, der så løfter neglen fri fra huden. Dermed fjerner man den akutte smerte og gør det muligt at rette neglen op igen.

Indlæg

Et individuelt indlæg kan virke på flere måder. Både behandlende og forebyggende. Med de rigtige indlæg kan jeg afhjælpe dine fejlstillinger i foden, så du undgår gener i både fødder, knæ og ryggen. Og ved hjælp af dynamiske indlæg kan fodens muskler aktiveres og gøres stærkere.

Fodvorter

Vi har stor erfaring med fodvorter. Fodvorter forårsages af en virus, og er relativt lette at diagnosticere. Fodvorten ligner et lille blomkålshoved.
Fodvorten beskæres og fryses. Men jeg kan som statsautoriseret fodterapeut hjælpe dig af med fodvorter.

Kompliceret behandling

Som ved en almindelig fodbehandling, startes der med et afslappende fodbad. Herefter rettes neglene til, slibes og renses op.

Fortrykkede negle eller svampenegle behandles og slibes til. Beskæring og slibning af ekstrem hård huddannelse foretages. Der kan beskæres op til flere ligtorne i samme behandling.

Behandling af revnede hæle og speciel sårbehandling høre også ind under den kompliceret fodbehandling. Behandlingen afsluttes med massage og creme tilpasset til din hudtype.

Under behandlingen modtager du råd og vejledning om pleje, med fokus på dine fødder.

Kinesisk fodmassage

Med denne behandlingsform starter jeg med et varmt fodbad med kinesiske urter, der stimulerer kredsløbet, styrker immunforsvaret og øger udrensningen. Kinesisk fodmassage udspringer sig fra zoneterapien, dog uden at være på højde med denne behandling. Urterne, sammen med meridian-massagen understøtter kroppens egen selvhelbredende virkning og udrensning. Afhængig af hvilke urter du ønsker, findes der urter til enten afslappende eller opkvikkende fodbad.

Vær god ved dine fødder
- de skal bære dig hele livet.
Book en tid allerede i dag